perjantai 30. joulukuuta 2011

päivä 19

Eilen pidin vapaapäivän liikunnasta, tiukkaa teki :)
Vähän kauhulla odotan huomista ja sitä ruokaa, toivonkin, että löysin itselleni hyvää naposteltavaa, mutta karpppi muodossa. Ajattelin kokeilla karppipitsaa ja lihapullia ja viinirypäleitä. Toivottavasti ei paino kipua ylöspäin.

Tänään on jo pakko liikkua, ulkona sataa lunta kamalaa tahtia, joten olilsikohan tänään kahvakuulatreenin aika.
Riippuen tietenkin tuosta tytöstä, hän kun sai tänään neuvolassa 3 kpl rokotuksia, joten huutoa luvassa. Nyt nukkuu vielä tyytyväisenä, mutta katsotaan uudestaan kun herää.

Syömiset on menny tänään ja eilen aika korkeilla hiilareilla. Keikkuu siellä 90g tietämillä. Kokeilin meinaa leipoa oopseja (" leivänkorvike"), jotka ovat vain valkuaisia ja juustoraastetta. Niitä on tullut syötyä kolme kipaletta päivässä ja heti näkyy hiilareissa.

Jotenkin rupeaa jo olemaan epätoivoinen olo painon laskun suhteen. Sen kun pitäs tippua heti hirveetä tahtia..
Ja eipä ystäviäni tai muitakaan kiinnosta lainkaan yritykseni laihdutaa. Sanotaan vaan, että ei sun tartte, (hei haloo 164cm ja 89 kg), tai et syö samaa kuin muut ym... Rasittavaa ja vituttaa tollanen.. Kumpa olis joku joka jaksais tsempata sillon ku ryven itsesäälissä :( Ja älkää käsittäkö väärin, mieheni tukee kyllä, mutta jotenkin se vain on outoa, kun hönen mielestään olen hyvä näin (josta olen kyllä iloinen <3 ), mutta itse olen aika onneton mitä painooni tulee. Se on muutenkin arka paikka :(

Tulipas taas vuodatettua =)

Palaillaan asiaan ensi vuonna maanantaina punnituksen muodossa. Melkein jo itkettää valmiiksi :(

Siitäkin huolimatta HYVÄÄ UUTTAVUOTTA =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti