tiistai 3. tammikuuta 2012

päivä 22

Sanotaan, että asiaa pitäisi tehdä 21 päivän ajan, jolloin siitä tulee tapa. Voi olla, että siinä piilee totuuden siemen.
Eilen oli ihan pakko päästä lenkille kammottavasta tuulesta ja lumisateesta huolimatta.( satoi vaakatasossa).
Tunnin lenkkeilin, josta ehkö hölkkäsin vajaa 10 minuuttia, kun tuntui ettei edennyt lainkaan =)

( weheartit)


Mietin eilen myös ,että kehtaisinko laittaa tänne kuvia omasta kropasta vai pelästyvätkö kaikki pahanpäiväisesti ? On meinaa karseeta katseltavaa :D Edistymisen taitaisi nähdä silloin kaikkein parhaiten? Mielipiteitä? Anyone?

Eilisen syömiset oli jotenkin näin;
Aamulla 2 kpl munia ja yksi aito nakki, kahvia kermalla.
Lounaaksi hesen kanasalaatti kurkkumajolla ja cokis zero
Kotona 3 nakkia ja 1 tl sinappia ( oma tekoista)
Ruoaksi oli porsaan pihvi voinapilla( grillausmaustettu) ja armoton kasa salaattia.
Illalla söin puolet suklaabrownie patukasta ( atkins)

Ja siitä viimeisestä voinkin kysyä, kuinka moni on löytänyt kaupastaan nämä atkins patukat? Hiilareita vain 60g patukassa 3,1g jos oikein muistan ja oli aikas hyvää, Siitä tuli mun karkkipäivän nami heti =)

NAAAAAM :)

1 kommentti:

  1. Haha, mä olen luullut pääseväni selkeästi vähemmällä, sillä olen kuullut, että jotain asiaa täytyy tehdä 18 kertaa, että siitä tulee tapa ;)

    Oma kroppa on omassa mielessä aina se karsein, mutta varmaan aika samassa veneessä kaikki ylipainoiset on. Vertailukuvia on mun mielestä ihan mielenkiintoista ja inspiroivaa seurata, joten kuvia kehiin vaan! Tosin itse paraskin sanomaan, kun en kuvan kuvaa ole itsestäni ottanut, saatikka, että laittaisin niitä blogiini... ;D

    VastaaPoista