sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen

Pääsiäinen on mennyt tähän asti hyvin vaikka sorruinkin syömään äidin luona äidin itse tekemää mämmiä =) Sitä kun saa niin harvoin? Ja tietty kuohukermalla :D
Noo, oltiin me koko perhe taas aamulla kävelemässä ja nähtiin ekat leskenlehdetkin :) Juoksemiselle tarttis nyt kehittää jostain aikaa ja ainoo vaihtoehto tällä hetkellä taitaa olla aamu viideltä kun tyttö herää. Siispä juoksulenkkarit jalkaan ja tyttö juoksurattaisiin ( kyllä, omistan sellaiset ) ja eikun menoksi .
Heti huomenna :D

Siis alunperinhän mun piti hölöttää tänne mun vaatekriisistä. Siis nyt kun tuo pahin sortuminen on alta pois ja alotettu alusta tuo kilojen karistaminen, niin keksin itselleni todella hyvän syyn/keinon muistuttaa itseäni miksi  tähän ryhdyin alunperin.
Farkut. 
Tällä hetkellä en halua muuta kuin vetää jalkaani farkut, kapealahkeiset tarkka ollakseni. Korkkareilla höystettyna kiitos :D  Mutta no can do.
Miksei? No tän hetkiset farkut on kokoa 48 ( kyllä) ja hyvin ahdistavat. Ei suinkaan purista jos niin luulette, mutta se miltä näytän farkuissa on eri asia. Käytän ennemmin legginsejä.
Tässä kuvamateriaalia todistaakseni pointin.


miten en saa itseäni vakuuttuneeksi, että voin lähteä noin ulos tästä talosta?? Ei vaan onnistu. haluan legginsit. Piste.
Jotenkin tulee kauhea mursu olo noissa farkuissa..
Blaah, taas turhaa juttua ja typerää pohdintaa, mutta kaikilla on ihan varmana se joku juttu joka häiritsee. Mulla se nyt sattuu olemaan näinkin pinnallinen :)

No, katsotaan uudestaan farkkuja kun koko on se 38/40 :)

2 kommenttia:

 1. Eiköhän se tietty pinnallisuus kuulun naisena olemisen erityispiirteisiin :)

  Itse en seuraa tai noudata muotivirtauksia ainakaan farkkumuodissa. Mutta toisaalta nykyisin ollaan kyllä asiassa suvaitsevaisempia kuin aikanaan ollessani teini-iässä. Itse en edes harkitse pukevani pillifarkkuja jalkaani, koska vaikka painaisin sen himoitsemani 68 kiloa ei voi välttyä siltä tosiasialta, että reidet on paksut ja omasta mielestäni pillifarkut ei siis paksujalkaista imartele. Itse kun olen luultavasti jo rankattu fossiiliksi 34 vuoden iässä pidän pääni ja puen jalkaani vain ja ainoastaan bootcut farkkuja, joska mielestäni tuovat tiettyä balanssia mittasuhteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä voi sanoa, että itsekkään olisin muodon orja. Nuo pillifarkut ja korkkarit on nyt vaan jotenkin jäänyt haluan-listalle =) Sen miten käy jos ja kun pääsen tavoitteeseeni jää nähtäväksi. Itse omaan todella leveän lantion, joten voipi olla, ettei meikää näy pillifarkuissa :)

   Poista