maanantai 30. huhtikuuta 2012

haaste, päivä 26

Päivä 26: Mikä motivoi sinua kaikkein eniten saavuttamaan tavoitteesi?
Arvatkaa kaks kertaa :D
Aikaisemmin olin vastannut, että terveys ja ihan oma mielenterveys.. Nyt vastaisin tällä sekunnilla kaverit. Vituttaa niin maan perkeleesti taas. Ettäs kehtaavat. Taidan mietiskellä tässä vappuna, josko niistä tulis sitten entisiä kamuja.. Tällä hetkellä on sellanen raivo päällä, että *erkele, mähän näytän niille epäilijöille ja idiooteille, että mä pystyn tähän !!

No, joo, pyydän nöyrästi anteeksi kiroiluani, mutta ******* :D
Menkat alko eilen ja taas kerran tooooodella runsaina, joten hyvästi juoksu tältä viikolta.
Bodypumppia meinaan tehä kyllä, kunhan tyttö nukahtaa, tai sitten ulkona touhuta jotain..

Oltiin eilen lasten kanssa kaverilla kun miehet lähti kalaan. Kauhea hullunmylly.. Otiin pari kertaa ulkona ja tyytö nukahti vaunuihin. Kärryteltiin siinä hieman ja poitsu halus vaan hengailla hiekkalaatikolla.
Käytiin sitten kaupassa hakemassa ruokatarvikkeita, kun meijän perheelle ei maistu tuo lammas :/
Tein sitten ihan rehellistä makaroonilaatikkoa ( ihan sikahyvää, ei munamaitoon) , mutta mun oli sitte pakko kans syödä samaa ruokaa, joten aamuyöllä maha alko näyttää vessareissun merkkejä ja painoa en o kattonu pitkään aikaan. Jos sitten kun saan kaiken reilaan, tiedän että se huitelee yli 90 kilossa.
Mutta alaspäin saa luvan mennä. Mur :/

Mä en edes tajua miten mun ystävistä on tulllu tollasia, yksikin oikee ilkku ku mun paino oli noussu takas, vaikka yritin selittää mitä mulle kuuluu ja miksi niin kävi. Kuulemma ihan omaa laiskuutta. En halua uskoa niin.. Eihän mun o pakko?
Voi kumpa löytäsin sen lenkkikaverin jostain, tai edes sydänystävän :( Ehkä se tulee vastaan aikanaan, nyt kun ei luottoa kamuille pahemmin ole.. Kiitos teille, tiedän, että kurkitte myös täällä :(

No, mutta jottei mee ihan valitteluksi niin muutama motivaatiokuva :)
Ja lopuksi

                      Hauskaa Vappua ♥

                     
 Ja olkaahan ihmisiksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti