sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Haaste päivä 4

Huomenta, olis varmaan aika jatkaa haastetta :)


Päivä 4: Mitä pelkäät kaikkein eniten painon pudottamisessa?

Se mitä pelkään, toteutui jo. Nimittäin epäonnistuminen. Sain tossa jo kiloja mukavasti pois ja sitten tuli kaikkea ja suurin osa tuli takasin. Päätin kyllä, että vain väliaikaisesti. Hankkiudun niistäkin eroon.
Olen aloittanut laihiksen monta kertaa ja aina se tyssää johonkin. Löydän itseni silloin ajattelemasta, että mitä väliä? Nyt kun söin jo ja aloitin ni menköön sitten kunnolla! Siitä tarttis päästä eroon ja pian.
Ei o kivaa edetä askelta ja ottaa kahta taaksepäin.
Kuvittelin tämän blogin kirjoittamisen hieman auttavan asiassa, etten sorru ihan niin pahasti. Nyt on taas paino laskusuunnassa, mutta motivaatio on ehkä hieman hakusessa. Masentaa niin helkkaristi tuo 8 kilon takaisin tulo.

Eli pelkään nyt ja aina repsahtamista. Kontrollin menetystä. Siitä mun on vaikea rämpiä ylös takaisin.2 kommenttia:

  1. Niinä hetkinä kun päättää että NYT MÄ SYÖN. tai huomaa sen että kylläpä on ruoka maittanut pitäis vaan miettiä sitä että haluanko mä oikeesti tätä? Ja muistella sitä työtä minkä on niiden saavutettujen tuloksien eteen tehnyt. Perjantaina söin yhden pullasiivun, illalla ajattelin että voin hyvin syödä poppareita kun katson leffaa. Lopulta päätin kuitenkin jättää ne popparit pois, koska todennäköisesti tuhoaisi sen vähäsenkin edistymisen. PALJON TSEMPPIÄ SULLE! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos =) helposti tulee vasta jälkeenpäin mietittyä, että mitä sitä söikään, tarttis vaan ottaa tavaksi tuollainen ajattelu =)

      Poista