maanantai 23. huhtikuuta 2012

Haaste, päivä 13, 14, 15,

Jatketaanpas haastetta taas :)

Päivä 13: Pudotatko painoa terveellisin vai epäterveellisin keinoin?
En. En usko ruoan syömättä jättämiseen, kroppa vaan menee säästöliekille, samoin en itse usko ahmimisen ja oksentamisen olevan ratkasiu. Uskon painonpudotuksessa terveellisesti syömiseen ja liikuntaan.Olen vain liian mukavuudenhaluinen, kun en halua nähdä nälkää tai mitään muutakaan :)

 Päivä 14: Millainen on tavoitekroppasi?
Harmittaa niin pirusti etten ole vielä löytänyt kuvaa ittestäni silloin kun olin laihimmillani. Vaikka eihän musta sellaista enää saa, kahden lapsen jälkeen ainakaan. Toi sectio haavan kohta ei varmana palaudu enää :)
Haluaisin päästä vain normaaliin painoon ja sitten saada niitä lihaksia näkymään. En halua silti mitään fitness vartaloa, kuhan hieman sais jotain näkymään :)

 Päivä 15: Oletko kasvissyöjä? Jos olet, onko lihasta luopuminen auttanut sinua painonhallinnassa? Jos et ole, oletko koskaan harkinnut kasvissyöjäksi ryhtymistä?
En ole, enkä voisi ryhtyäkkään.

  Päivä 16: Milloin sait ensimmäisen kerran päähäsi pudottaa painoa?
Helppo. Amiksessa vikalla luokalla. Silloin pudotin tarkoituksella painoa. Aiemmin se vain putosi. Ja taisi siihen vaikuttaa ne muutama lisäkilokin, jotka sain ravintopuolella opiskellessani :)
Nyt vain toivon tämän olevan viimeinen kerta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti