sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Pitkä viikonloppu

Meidän perheellä on pidennetty viikonloppu, koska miehellä oli perjantaina pekkanen :) Perjantai aamu alkoi vielä hyvin, mutta yleinen vitutus valtasi mielen päivän edetessä. Olin to-pe välisen yön valvonut varmaan puolet yöstä kramppien takia ja ne eivät oikein ole loppuneet. Siksi mulla on maanataina aika lääkärille ja tsekataan kierukka... Taas... Voi vide, jos se on taas liikkunut :(

Lauantai aamu alkoi paremmin :)
Puuroa ja mehukeittoa :)
Lähettiin laskemaan pulkalla tonne montulle. Tai lapset ja mies laski pulkalla. Mä kattelin ja napsin kuvia :) tulipahan rämmittyä sellasta mettätietä vaunujen kanssa sinne mäkeen ja matkaa tuli about 4 kilsaa ja vajaa tunti. Todellisuudessa reissu kesti kauemmin, mutta laitoin sports trackerin pauselle kun pysättii liukumaan.
Ruoaksi tein riisi-jauhelihapataa paistinpannulla. Lasten herkkua :)
Paistat vaan jauhelihaa 400g sipulin kera pannulla, pilko joukkoon 2 isoa porkkanaa ja 1lihaliemikuutio. Ripottele pannulle riisiä ja lisää vettä. Anna porista 10 minuuttia ja syö :))

Iltapalaksi tein rahkasta ja mansikoista smoothien :)

Eilen mies raahasi kotiin minipunttiksen :))
Siitä kuvia myöhemmin, odotan vaan että saan testailla sitä.
Mies sitä luultavasti käyttää enempi, mutta peppua ja rintaa näyttäs olevan helppokin treenata. Nähtäväksi jää, antaako lapset mun päivemmällä kokeilla :))
Oi, kun saiski tän megapepun mystisesti katoamaan kesään mennessä :D

Hauskaa viikonloppua :)

2 kommenttia:

  1. Mä haluun kans puolittaa ahterin kokoa! Ja jos tää vatsakin alkais pikkuhiljaa lähtemään :(

    Kuulostaa ihanalta teidän päivä, me istuttiin vaan sisällä kyläillessä...

    VastaaPoista