perjantai 29. kesäkuuta 2012

Punnitus

Pieni varoituksen sana, älä lue punnituskuvan jälkeen jos et halua lukea kuukautisista tai koetuloksista.

Eli alkuun se mitä vaaka eilen näytti.

Eli 700g tullut lisää viimeviikosta. Ja sen on okei. Oikeasti.

En oikeastaan odottanut tältä punnitukselta mitään. Alkuviikon join pillistä kaikennäkösiä pirtelöitä ja vasta keskiviikko aamuna onnistuin saamaan alas muutakin ja sehän tiesi turvotusta. Joten tsempataan ensipunnitukseen :)

Niistä maanantaisista koetuloksista sen verran, että hemoglobiini ei ollutkaan noussut niinkuin luultiin. Oli vain 141, joka on mulle vieläkin liian vähän. Eli rautakuuri jatkuu.
Sitten eilen jäi kirjoittelut kokonaan, kun kaveri tuli meille ja lähdettiin jossain vaiheessa kävelemään. 5,1km lenkki tehtiin ja siinä viimesen kilsan aikana rupes tuntumaan, että ihan kuin housuihin olis valumassa ilmapallo. ( en osaa paremmin selittää). Tunsin kun se osui housuihin ja "puhkesi". Verta valahti kaikkialle. Siis ihan älyttömästi. Sitä valui pisin jalkoja ja sitten iski paniikki. Melkein juostiin kotiin ja suihkuun.
Verta oli joka paikassa ja löysin myös kananmunan kokoisen hyytymän.
Soitin neuvolalääkärille ( mullahan on kuparikierukka) ja kerroin asiasta. Kovin oli huolestunut.
Sen jälkeen ei ole verta tullut yhtään. Veikkas et noitten hyytymien takia ei hemoglobiiniarvot parane ja nyt tartkistetaan onko kierukka liikkunut vai onko vika kohdussa.
Kiva kun ei tiedä milloin tuo tapahtuu  uudestaan vai tapahtuuko lainkaan. Pelottavaa..

Onneks oli mustat housut :)
Oli aika sekavaa tekstiä, mutta niin on mun päänikin vähintään yhtä sekaisin :(

2 kommenttia:

  1. Apua, nuo tuollaiset tilanteet pelästyttää kyllä kovin!! Toivottavasti ei mitään vakavampaa tuo aiheuta! Kuparikierrukan kanssa kai on kuitenkin reilut ja epäsäännölliset vuodot ihan normaaleja eli toivottavasti sullakin se olisi vaan jotain "normaalia oireilua"! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olin kyllä varautunut runsaampiin menkkoihin ja vuotoihin, mutta tä'mä on jo sen verran kamalaa, että haluan tietää johtuuko kierukasta. Jos johtuu, se lähtee välittömästi. Ei se lääkärikään meinannu, että niitten vuotojen tälläsiä pitäs olla. Mutta tutkitaan :)

      Poista