maanantai 11. kesäkuuta 2012

I´m aliveOlen elossa postaustahdista riippumatta :) Ollaan koko viikonloppu oltu mökillä. Syöty ja saunottu :)
Kivaa hommaa, kilojen kannalta ei niinkään hyvä.
Nytkin postaan mökiltä ja etsin kotoa aamulla askelmittarin. Pakko saada se kymppitonni täyteen, enemmän vielä parempi :) No, tähän asti askelia 250. Naurettavaa :D Käyn illalla lenkillä, katsotaan mitä se sitten näyttää.
Töissä ollessani ( jään siis hoitpvapaalle vielä vuodeksi ) askelia kertyi huimat 30 000. Kerrostaloja kun ravaa ylös alas hissistä huolimatta, askelia kertyy kuin varkain. Toisin on nyt :(


Vaakaa en ole kattonu edelliskerran jälkeen,mutta taas on koko ajan nälkä, joten tiedän kyllä mitä se ennakoi ja miksi ei kannata käydä vaa´alla. Katsotaan painoa sitten kun marja-täti ei ole kylässä :D
Pakko muuten hehkuttaa, poika päätti itte käydä potalla vääntämässä hätä numero kakkosen. Ja olinko hieman ylpeä. Tosiasiassa luulin jo, että olen ihan epäonnistunut äitinä kun ei vielä 3 vuoden vanhana tehnyt muuta kuin ykkösen pottaan. Siihenkin luulen olleen syynä kun aloitimme pottailun, pojalla oli vatta niin kovalla, että huusi puoli tuntia yhtä soittoa, että sattuu. Saatiin lääkettä, mutta yritäppä siinä selittää ettei se enää satu.
Mutta olen huojentunut, että asia luonaa nytten :)

Makkaritkin on saatu vaihdettua jo osittain ja meidän makkarista aloitetaan repimään loputkin tapetit viikonloppuna pois. Kyllä asiat vielä lutviutuu, kunhan saan tuon painon vielä haltuun. Se onkin isompi pala kuin olin kuvitellut. Mutta tarpeeksi kauan kun jauhan ni eiköhän se siitä.

Netti ei suostu yhteistyöhön nyt, joten kirjoittelen enempi kotoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti