maanantai 20. helmikuuta 2012

päivä 71 ja punnitus

Elikkäs tuossa uusin kuva kropasta. Eilen otettu ja voin sanoa, että otan uuden kunhan nää naisten vaivat on ohi. Sen verran turvonnut olen. Punnituspäiväkin tänään ja vaaka herjas 87.2 kg. eli yli kilo tullu lisää taas menkkojen aikaan. Ei vituta ei..

Olin viikonloppuna siellä Helsingissä ja söin kyllä karppiruokaa, vaikka maistoinkin mangomargaritaa.. Ihan vähän vain :) Menin nukkumaan ( tylsä kun olen) kun muut lähti baareihin.. On tota univelkaa jotenkin kummallisesti siunaantunut. :) Lapset oli mummulassa yötä ja tyttö ei huutanu lainkaan, aiemmin vierasti ihan älyttömästi ja nyt oli naama kuin hangon keksi =) Oli kiva päästä välillä muualle, mutta kyllä koti ja perhe on se paras juttu =)

Liikkumisesta ei sitten tullut mitään viime viikollakaan. Täytyy oikeasti tsempata, muuten tää menee taas pipariks koko homma ja olenhan nyt pysyny "laihiksella" jo 71 päivää ! Aika saavutus mulle, kun aina ennen ne on menny tyyliin, "söin yhen keksin ni voin saman tein syödä koko paketin ".. Miten te muut pysytte kaidalla polulla? Tuleeko sortumisia ja miten pahoja? vaikuttaako muilla menkat painoon näin vai olenko ainoa?


P.S linkittäkää blogeja, jos tiedätte jotain hyviä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti