sunnuntai 12. helmikuuta 2012

päivä 63

Ottaa päähän ja ei ota... Inhottavaa... Täytyy tunnustaa etten ole liikkunut kertaakaan tällä viikolla..
Ensin oli lapset kipeinä loppuviikkoon asti ja iteltäkin puhti pois, kun valvoin tytön kanssa öisin.. Sitten ei enää vaan jaksanut lähteä mihkään kun mies kotiutui.. Sen lisäksi ei huvittanut mennäkkään kun katsoi pakkasmittaria.. Hui! Parhaimmillaan - 28... Nyt oli suunnitelmissa mennä koko perhe kävelemään, mutta lumisade pilasi suunnitelmat taas kerran, auraamaanhan se mies hälytettiin aamun tunteina.. Hiton lumileskeys :/ Mur..
Kai sitä rämpimään on lähdettävä lasten kanssa jossain vaiheessa, muuten sekoan..

Nyt olen ollut karppaajana noin kaksi kuukautta ja mietin sitä eilen saunassa.. Mies sanoo kroppani muuttuneen huomattavasti, olen itse toista mieltä.. Hiukan kun laihtuu ni vähän aikaa on ok olo ja sitten on taas läskipossu fiilis.. Nice.. Huomenna punnituksessa katsotaan kuinka paljon kiloja nämä kaksi kuukautta ovat hävittäneet ja voisin mittailla taas hiukan.. Ja ehkäpä mies ottaa valokuvan taas? Vähän masentaa, että kiloja ei ole karissut enempää, mutta kaippa tuo maha jäisi roikkumaan pahemmin vielä jos laihtuisin nopeammin.. Eihän synnytyksestä ole niin kauaa aikaa.. Ja senttejä on kumminkin tainnut lähteä enemmän suhteessa kiloihin..


Tulipas taas valitettua :) Palaillaan huomenna ja lupaan olla positiivisempi ja ahtaa sitä liikuntaa johonkin väliin, vaikka sitten väkisin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti