maanantai 6. helmikuuta 2012

päivä 57 ja punnitus

Ei ole jaksnut postailla kun ollaan koko perhe räkätaudissa. Tytöllä alkoi torstaina ja mulla sillon torstai-illalla ja muilla perjantaina.. Ja loppua ei näy.. Ottaa päähän ja rankasti. Olisin itse ennemmin toimintakyvytön, kunhan tyttö paranis ainakin ( 4kk vanha) :( Surullista katsottavaa, kun toinen kärsii ja on paha olla. Vähilla unilla ollaan porskuteltu eteenpäin paremman huomisen toivossa.. Blaah..
Jännitti aamunen punnitus tän penteleen nuhan takia, ei voi mennä hyvin..
Vaikkakin eilen laitin kellon käteeni pitkästä aikaa ja totesin, että jotain on tapahtunut :) Kuva kertokoon kaiken =)
Tämä kello oli just sopiva mun ranteeseen ennen joulua, ei pyörinyt kädessä :) Kumma kun aivot ei rekisteröi laihtumista näin :) Aina sitä näyttää porsaalta kun kattoo peiliin :/

olen myös huomannut, että itsellä hiilareitten on oltava 30g tai alle, jotta laihtuminen on jatkuvaa. Yli jos mennään ni junnaa vaan paikallaan. Olen merkannu ruokiani tonne karppaus.infon sivulle ruokakulmaan, jotta saan tietää päivittäiset hiilarit, rasvat ja proteiinit. Sen lisäksi naisten vaivat pysäyttävät laihtumisen ja jopa lisäävät painoa hieman, viime kerralla olinkin paniikissa, mutta nyt tiiän paremmin :)

Ja jos jotakuta kiinnostaa toi paino ni nyt se on 86,4kg eli pudotusta olis -800g.. Joo. ei paha =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti