tiistai 26. maaliskuuta 2013

Hulivili viikko

Ihanaa aurinko :)

Kohta lähtö kerhoon vikaa kertaa tällä viikolla, loppuviikon kerhot on peruttu pääsiäisen takia. Onneks paistaa aurinko ja pakkanen laskee kovaa vauhtia :) Oli jo aikakin kevään tulla, mutta sehän tarkoittaa kesän ja vähien vaatteiden olevan lähempänä kuin odotinkaan :O Hui...

Olen laiminlyönyt kumpaakin blogiani, ihan vain siitö syystö, että on tullu väsättyä ripsiä ja kynsiä liukuhihnatyyliin.
Sen lisäksi kerrankin ystävät ja heidän lapsensa ovat olleet terveitö, joten ollaan sitten kierretty ystäviä läpi.
Tuli eilen jopa nuuhkittua vajaa 3-viikkoista vauvaa <3 Että ne on ihania ja pieniä :) Ehkä pieni vauvakuume nosti päätään, mutta painui piiloon yhtä nopiaa :D Onneksi :D

Liikunnat on painottunu kotona siivoiluun ja pihalla lasten kanssa touhuamiseen. Mulla taitaa olla jonkunasteista kevätväsymystö.
Viimevuonnahan olin tässä vaiheessa ihan koomassa hemoglobiinin takia, joka ei muuten vieläkään ole normaali.. Miksi se ei palaudu rautakuurista huolimatta?? Weird..

Ai niin, sain veljeltä hyvään hintaan uudet laminaatit koko huusholliin, joten niitä odotellessa :)

Pääsiäisenä viimeistään tulee taukoa näistä kauneushommista, joten yritän silloin kirjoittaa ihan koneella parempien kuvien kera, että mikä tämän homman nimi tällä hetkellä oikeen on.

Me lähetään nyt tonne ulos aurinkoon käpyttelemään kerhoa kohti :)2 kommenttia:

 1. Moi! Ihan vaan pikku vinkkinä tuohon hb:n mataluuteen, kun ihmettelet ettei edes rautakuuri nosta sitä. Niin anemia ei aina ole raudanpuuteanemiaa, vaan voi olla muutakin, esim. munuaisanemia. Muihin ei siis suun kautta otettu rautavalmiste auta hb:tä nostattavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, en ole tollasesta kuullutkaan :/
   Kyllä pitäs ruveta tutkimaan kun tää on jo vuoden präkäilly eikä mun maha pidä raudasta..

   Poista