tiistai 12. maaliskuuta 2013

Hengissä ollaan :)

Huomenta :)
Pääsin juuri vartti sitte ovesta sisälle, kun vietiin poitsu kerhoon :) Nyt oli vaihteeksi hyvä ilma, viimeviikollahan jouduin hakemaan pojan autolla, tuuli niin kovaa tossa aukeella.. Ja kylmästi :(
Tyttö taisi siitä saada nuhan, koska nenä on vuotanu siitä asti.

Viikonloppuna oli kauheat pakkasetkin ja jäi noi ulkoilut aika vähiin.. Piti sinne pulkkamäkeen mennä, kun poika sai uuden rattikelkan :) Minä olin laiska ja nukuin univelkaa pois.
Tuli tuhottua pari pitsaa viikonloppuna perheen kera. Siis söimme kaikki niistä kahesta lärpystä, jotka miea kiikutti kotiin :D Mur...

Tämä aamu alkoi kaurapuurolla ja äiti oli tuonu oven taa kalaa, jota jäi viikonlopusta. Mehän siis käydään joka lauantai mun vanhemmilla syömässä ja saunomassa. Ollaan käyty jo varmaan 7 vuotta :)

Olen onnistuneesti pitäny ruokapäiväkirjaa ja välillä merkannu tonne kiloklubiin, joka näyttää aika vihreältä, jollei pitsapäivää lasketa :))
Laitan niitä tänne, kunhan koneelle kerkiän. On ollu aika puhelinpainotteista tää bloggaaminen.
Ps. Kävin vanhemmilla puntarilla, kylläkin illalla ja vaatteet päällä :/ paino oli 100.5 kg, joten uskosin että kotivaa'alla ja aamupaino olis alle sata :) Jihuu!!!!

Pps. Meille tuli aika sinne poriin kielijänteen ja risojen leikkaukseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti