maanantai 28. tammikuuta 2013

Sairastelua ja munakasrullaa

Heips taasen,
Taas on tapahtunut paljon ja toisaalta ne tärkeimmät ( eli liikunta ) on tainnu jäädä.
Torstaina ei sitte tullu käveltyä kerhoon ja takas kun poika tuli meijän sänkyyn ennen kuutta aamulla ja valitti pahaa oloa.. No, poitsu asu vessassa torstai aamun.
Mummu toi potilaalle lelun ja jädeä kauppareissultaan, arvaatkaa oliko sitä jäätelöä pakko maistaa? No, tietenkin :)

Perjantai aamulla mummu tuli vahtimaan lapsia, kun oli sovittuna ripsiasiakas. Se päivä meni jotenkin koomassa ja sisätiloissa.

Viikonloppuna tein pitkästä aikaa munakasrullaa johonlaitoin kinkun sijasta kanaa ja ananasta. Näin jälkikäteen ajateltuna ne ois voinu olla pienempinä palasina.. No, tekemällä oppii :D

No, eilinen oli sitte muuten vain huono, miehen kanssa oli erimielisyyksiä ja siinä sitten itsesäälissä pyöriessäni mussutin ehkä 10 dacapo karkkia ( joulun jämiä )..

Tänään lupaan kautta kiven ja kannon raahata perseeni ulos lenkille :) tuntuu että olen taas valitellu enempi, vaikka pitäs ajatella positiivisesti . Jotenkin se uusivuosi kummittelee mielessä..

Mites muiden viikonloppu?2 kommenttia:

  1. Munakasrulla kuulostaaakin aika nopeelta ruoalta, mut silti vähän erilaista. Tarvii itekki kokeilla. Miten oot tarkalleen tehny sen? Joku aavistus mulla toki on, mut joku resepti ois kiva... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä ja kerro mielipiteesi :)

      Poista