maanantai 17. syyskuuta 2012

Punnitus

Huomenta :)
Kävin aamulla syntymäpäiväni kunniaksi vaa'alla ja sieltä näkyi 95,1kg. Ei niin paha kuin odotin, mutta ei niin hyvä kuin odotin. Taisi silti positiivinen ajattelu vaikuttaa, koska, A paino ei noussut, B vaatteet ovat väljempiä , C paino laski siitä huolimatta etten laskenut hiilareita saati kaloreita. Täytyypi mittailla vielä..
Tämä tahti on kumminkin aivan liian hidas, joten eilen lenkillä, ( kaverin kera) päätimme ryhtyä molemmat kunnon kuntokuurille, toisiamme tsempaten. Arvatkaa olinko onnessani?Tätähän olen toivonutkin :)
Tänään siis ohjelmassa polkupyöräilyä, jos ei kaatamalla sada. Sadetta kun on luvattu.. Muuten menemme kävelemään saman lenkin kuin eilen :)

Kirjoittelen tätä taas puhelimella, joten kuvat on vasta tän paasauksen lopussa :)
Lauantaina oltiin silakkamarkkinoilla, tyttö nukku koko ajan, poika oli ihmeissään kaikista kojuista :) Sai kyllä tarjouskassin kympillä, sisältäen vain karkkia :D Tobleronet tuolla kaapissa kummittelee :/
Kaveri tuli sen jälkeen Helsingistä asti käymään poikaystävänsä kanssa, joten mies vei tytön mummolaan yökylään :) Miehen sisko haki pojan illaksi, joten meillä tais olla eka hetki miehen kanssa kahestaan ilman lapsia :)

Eilen oli mun kakkukahvitus, tänään sulatellaan niitä :D
Tein jauhottoman/ karppikakun itelle ja toscakakun kookosjauhoista . Laitan ohjetta, kun koneelle pääsen :)

Kuvien joukossa vilahtaa miehen lahja mulle ja meijän siisti olkkarin lattia :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti