maanantai 28. toukokuuta 2012

Pitkästä aikaa..

Painoa.. Kävin puntarilla aamulla ja se näytti 94.3kg.. Hiukan ylöpäin ollaan tultu.
Huomaa, että kontrolli menee helpommin kun en laske joka hiiilarigrammaa.
Ei hyvä, ajattelin voivani syödä hieman rennommin, mutta se ei taida onnistua. Laihtuakseni mulla hiilarien pitää olla alle 50, mielelläään lähempänä 40 grammaa.
Ja varsinkin väsyneenä syön ja sorrun helpommin vaaleaan leipään, vaikka saan kärsiä seuraamukset seuraavana päivänä viimeistään.
Mutta ei masennuta vielä :)

Meillä oli miehen kanssa hääpäivä 24.5 ja silloin söin kyllä hiilareista välittämättä :) Eikö niin saa tehdä?

Sitten ollaan oltu mökillä ja eilen kaverin luona, kun mies kaivoi niille perustusten paikkaa talolaajennukselle.
Päätettiin sitten lähteä kävelemään, mutta ei se ihan hikiliikuntaa ollut. Poika halus pissata 5 minsan välein. Luulen,että ois pissatulehdus. Aamulla mummu sitten haki pojan samalla lekurille, kun meni itekki ja purkkihan sieltä saatiin. Huomenna sitten koitetaan saada sinne purkkiin jotain. Toivottavasti ei olis mitään pahempaa :(

Tyttökin jo menee kovaa vauhtia takaperin :D Toivottavasti mönkii pian myös eteenpäin :)

Tänään näyttää siltä, että meijän jääpi päiväkävelyt kävelemättä, sen verran tummaa pilveä pukkaa taivaalle..
No, mikäs parempaa kuin pyhittää maanantai siivoukselle ja bloggailulle :)

Muutama motivaatiokuva tähän loppuun :)
5 kommenttia:

 1. Mukava lukea tätä sinun blogia, koska tuntuu kyllä, että ollaan niin samassa veneessä. Painkokin on lähes sama. Miten voiki olla yks elämäntaparemontti niin haastava. Mä väitän, että helpompaa on toi lapsen kasvatuskin tähän verrattuna tai sitten se oon vain minä joka näin ajattelee. Viime viikkoina olen kyllä päivittäin tätä painoasiaa miettinyt. Välillä todeten, että oon mie heikko kun en voi olla syömättä tätä tai tuota herkkua!!! ARgh!!! Tsemppiä meille!! Olen itse haeskellut sellaista foorumia tai paikkaa jossa olisi muita remontoijia, mutta en ole vielä törmännyt sellaiseen, jossa sitä ajatuksenvaihtoa tehtäisiin todella. Miten ne muut remontoihat oikein tutustuu oikeesti toisiinsa vai eikö netissä ennää uskalla lähtiä tutustumaan?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että joku jaksaa lukea tätäkin ruikutusta :) Kommentteja on kiva saada. Itellä on kanssa noitten herkkujen kanssa niin ja näin, maha siitä kärsii, mutta tiedä sitten miksi silti syön :( Toivon, että jonain päivänä kun selaan blogiani, tajuan miksi ain aretkahdan, kokisin jonkin sortin valaistumisen laihiksen suhteen :) Mutta ensi kesänä aion olla kuosissa :) Joten tsemppiä myös sulle =)
   Noista remppahommista en kans tiiä, tänne saat tulla purkamaan mieltä myös siitä aiheesta :) Tää omakotitalo on ikuisuusprojeksti =)

   Poista
 2. Minkä ikänen neiti teillä on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tasan 8kk:tta ♥

   Poista
  2. Meiän neiti täytti 2 päivää sitten 6 kk <3 Poitsu parinpäivän päästä 1v 5kk <3

   Poista