maanantai 7. toukokuuta 2012

Haaste, päivä 30

Huomenta,
Pikkasen kenties myähässä ton haasteen viimesen päivän kanssa? :)
Meillä oli ne hautajaiset sillon perjantaina, enkä ehtiny päivitellä tietoja tänne. Mitat otin kyllä ja laitan ne tänne nyt. Lauantaina lähdettiin koko perhe Raision Ikeaan, josta siis lähdimme hakemaan tytölle unipussia, kun sen kanssa nukkuu heräämättä.
Tyttö sai tuollaisen punaisen unipussin rapisevan kirahvin kera :)
Sen lisäksi sieltä tarttui mukaan vaikka mitä :) Mieskin kierteli jopa ihan ajan kanssa :)

Eilen leivoin extempore mustikkapiirakan, ihan tavallisen. Tein karppiversion perjantai-illalla, mutta sitä en kerenny kuvaamaan kun se hupeni alta aikayksikön :)


Mies ja poika sen tuhos sitten mun siskon ja sen miehen kanssa :) Eilen tein kynsihuollon siskolle ni pitihän jotain tarjota :)
Itse tyydyin ihan karppileipään ja paistettuihin muniin. Namia...

Tänään olis ohjelmassa se juoksun aloitus taas ihan kunnolla, kun naistenvaivatkin loppui :)
Pystyy taas toimimaan normisti.

 Sain jopa pienen kasvihuoneen ,mies oli ite väsänny ♥

Mun aamupala :)


Ja se haaste :)

Päivä 30: Kerro Itsestäsi kymmenen asiaa ja  päivitä  ensimmäisenä päivänä antamasi tiedot!

Eli siis Päivä 1, Tietosi (Ikä / Pituus / Paino / Vyötärö / Lantio / Reisi / Paitakoko / Housukoko / Lähtöpaino / Tavoitepaino)
28- vuotias, 164cm, 89,9kg, vyötärö 90cm, lantio 112cm, reisi 66cm, paidan koko 44, housukoko 44-48, lähtöpaino 94kg, tavoitepaino 58-60kg


Eli päivä 30, 28-vuotias, 164cm, 93,1kg, vyötärö 91cm, lantio 114, reisi 69, paidan koko 44-46, housukoko 48, lähtöpaino 95,4kg, tavoite 58-60kg.


Toi lähtöpaino hieman nousi tässä, mutta alaspäin taas on matka. Syön edelleen karppiruokaa, mtta sallin itselleni myös herkkuhetkiä. En masennu jos satun syömään normi ruoka ( kuten hautajaisissa).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti