tiistai 18. joulukuuta 2012

Neuvolassa

Oli sitten pakko tulla tänne kumminkin kirjoittelemaan tästä päivästä ennen seuraavaa asiakasta..

Oltiin tänään aamulla neuvolassa lääkärillä tytön korvakontrollissa ja nyt oli tulehtunut toinen korva kun taas toinen oli parantunut. Nyt myös keuhkoissa oli krohinaa..

En muista olenko kertonut täällä mitään tytön sektiosta, mutta hänen ilmateitään/ keuhkoja ei oltu imetty kunnolla puhtaaksi sektion jälkee, jolloin lima jäi hengitysteihin. Jo päivän vanhana hoitajat kiiruhtivat hakemaan tytön imettäväksi , kun huusi isänsä sylissä.

No, silloin loppuvuodesta oli eka keuhkoinfektio, johon saatiin lääkitys. Sen jälkeen on ollut kolme korva/ keuhkotulehdusta .
Siksi en tälläkään viikolla ole uskaltanut lähteä pidemmälle lenkille vaunujen kanssa, vaan poika kerhoon ja takas.

Neuvolassa siis todettiin keuhkojen rahisevan taas korvatulehduksen lisäksi ja ennen muita tutkimuksia saatiin kokeiluun keuhkoja avaava lääke joka otetaan maskin kautta. Se ja antibiootit ni pitäs parantua. Vähän mua hirvittää miten saan tuon maskin kanssa annettua ton suihkeen.. Onko muilla kokemusta tollasesta? Mua ny vähän jurppii kun tääkin ois ollu vältettävissä..
Toivon todella , että kierre katkeis nyt ja pääsis sit vihdoin jo kunnolla ulkoilemaan ja lenkille.. Muuten olen ollu kyllä ihmeen pirteä ja luottavainen tulevaiuuden suhteen :)

Lopussa muutama kuva tytöstä pienenä :)

2 kommenttia:

  1. aivan ihana tyttö<3 itelläni on poika joka täyttää tammikuun 4pv vuoden :)<3

    VastaaPoista