maanantai 29. lokakuuta 2012

Viikonloppu

Huomenta :)

Viikonloppuna oli hirvee hulina ja tännekin tuli sitte lumipeite, tosin taitaa sulaa jo huomenna pois :)
Pojalla oli lauantaina synttärit, täytti 4-vuotta. Sunnuntaina oli taas ystävän pojan 2-vuotis synttärit, johon tein kanssa kakunkoristeen.
Tunnustan, että söin kakkua, mikä kyllä kostautui eilen illalla ja yöllä :/
Tänään ajattelin rajottaa hiilareita koko viikon ajan, jos tuo jumi saatas pois. Hassua, että paino ylipäätänsä jumittaa, kun ei sitä ole poissa vielä niin paljoa, liekö tuo aiempi pudotus ja jojoilu kesän ajan vaikuttaa :(
Eilen päätin myös yhden kaverisuhteistani, parempi olla yksi kaveri vähemmän ja olla iloisempi kuin kuunnella piilovattuilua ja selkäänpuukotuksia. Olen miettinyt välien poikkilaittoa ja tovin, mutta eilen tuli viimeinen niitti.

Blogin suhteenkin tein muutaman päätöksen, koska perustin tämän laihdutukseni tueksi ja päiväkirjaksi, en ajatellut, että joku haluaisi jorinoitani lukea, joten iso kiitos siitä ja saamistani kommenteista.
Niihin päätöksiin, tulen kirjaamaan tänne viikottain ainakin yhden päivän kaikki ruuat, samoin kun sports trackerin liikunnat.
Mietin myös rupeanko kirjoittamaan ihan vain puhtaasti laihduttamisesta, mutta ainakin omalla kohdalla myös muut elämän tapahtumat vaikuttavat laihduttamiseen, joten tulen pälisemään myös elämästäni ja lasten touhuista.
Mitä te haluaisitte minun kertovan tai höpöttävän? Puhtaasti painosta ja sen laskusta tai noususta?
Onhan blogi jo kohta vuoden ja on aika ottaa tämä taas samalla asenteella kuon sillon alussa ja mikä tärkeintä, pitää tällä kertaa siitä kiinni. Tunnesyöminen koitui kohtalokseni keväällä terveyteni kera, ja sen ei pitäisi olla enää niin iso ongelma, varsinkin kun isoin ongelma poistui lopullisesti kuvioista eilen.

Tästä nyt tuli taas valivali postaus :D
Tässä kuvia viikonlopulta, kännyllä bloggaan taas, joten kuvat on sikinsokin :)

2 kommenttia:

 1. Ihania kakunkoristeita :)
  Ois kiva esim. nähdä sun päivän syömisistä kuvia.
  Toki kaikki omassa elämässä tapahtuvat asiat liittyy laihdutukseen, joten niitäkin juttuja on kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti, joo, yritän kyllä pyhittää ainakin yhen päivän syömisien kuvaamiselle :)

   Poista