maanantai 16. heinäkuuta 2012

Lääkärin sanomaa..


Olen ihan unohtanut kertoa miten siellä neuvolalääkärillä meni perjantaina.

Jos ei naisten vaivat kiinnosta, älä lue eteenpäin :)
Olin siellä tunnin verran ja haarat auki varmaan puoli tuntia. Kierukan lankaa ei lääkäri nähnyt, joten tulee lähete gynekologille ultraan tässä piakkoin.
Sain pienen paniikkikohtauksen kun lankoja ei näkynyt, mutta hyvä uutinen oli, että limakalvot olivat kunnossa, joten se veren tulo todennäköisesti johtuu kierukan liikkumisesta. Miten se on edes mahdollista??
Voisiko se puhkaista kohdun? Puntaroin tässä mennäkkö yksityiselle, niin pääsis nopeempaa, mutta se on taas sikakallista :(

Eilen kävin taas tekemässä juoksuharjoituksen ja täytyy sanoa, etteen aamulla meinannut päästä sängystä ylös. Nyt vihloo molempien pohkeiden sivusta. Mietiskelin ja tulin siihen tulokseen, että ne on nää kilot kun sen tekee. Ei mulla alkuvuodesta ollut näin ja olin sentään 15kg kevyempi. Paska juttu.Nyt juoksen pieniä pyrähdyksiä vaunuillessa ja yritän uudestaan jos kipu ei palaa ja taatusti kun olen sen 90 kg alittanu. Pitäs ruveta jo sujumaan.

Eilen ei päässy illalla enää lenkille,( mies olis halunnu ), satoi koko ajan ihan sikana.
Siispä satsattiin ruokaan :)
Harmi kun en kuvannu meijän lehtipihviä ja uunikasviksia, nammmm..... :D

Palaillaan tässä piakkoin, vaikka sitä painoa kertomaan :)


Hauskaa maanantaita :D

2 kommenttia:

 1. No hyvä että se syy selkeni. Itse en jaksanut synnytyksen jälkeen jäädä odottamaan julkiselle sitä kierukan laitto aikaa, joten menin yksityiselle. Maksoihan se, mutta pääsi silloin kuin halusi ;) Minulla on ollut hormonikierukka, joka on kyllä toiminut ihan hyvin. Kuparikierukasta olen vaan kuullut hirveesti negatiivisia asioita lähipiiristä ja moni on hankkiutunut eroon. Ehkäisy, miten ihanan hankala asia se toisinaan osaakin olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei edes lääkäri laita kierukkaa ennenkuin synnytyksestä on puoli vuotta.
   Hormoonikierukka mulla oli pojan jälkeen ja siitä mulla vasta ongelmia olikin, siksi päädyttiin nyt tähän kupariin. Aika tuli elokuun alkuun sinne ultraan, että jatkoa katsotaan sen jälkeen. On kummasti nuo kapselit ruvennu kummittelemaan mielessä, josko niihin vaihtas :)

   Poista