perjantai 9. maaliskuuta 2012

päivä 89

Ruodussa taas :)

Jep, eli nuha ja kuume meni ohitte.. Eilen oli eka kuumeeton ja nenäliinaton päivä ja samalla palasin karppaamaan.Paino oli heti laskenut kilon =) (nestettä tosin )
Lapsetkin on jo kuosissa, tyttö vielä öisin rohisee, mutta annan sängynpäädyn olla vielä toistaiseksi korotettuna. Vielä kun saisi hänetkin taas syömään soseita :/ Jospa tänään uskaltaudutaan hieman tohon pihalle, lenkille en vielä lähde. Vielä on kurkussa sitkeää limaa ja ihan suosiolla jätän lenkin viikonloppuun, että pääsee koko perhe sitten ulos :)

Muhun on iskeny kauhee sisustusvimma ja en malta odottaa, että lapset on mummulla. Voipi olla, että suursiivoan pitkästä aikaa :) Siis lasten pitäis mennä mummolaan yöksi lauantaina, ja mulla ja miehellä olla laatuaikaa. Se tosin jää nähtäväksi, kun mummu on samassa taudissa.. Ainakin eilen oli vielä nuhanen :(

Ja sitten karppiruoat... Vinkeejä, ideoita, linkkejä blogeihin otetaan vastaan. Haluttas kokeilla jotain erilaista välillä ja mielellään nopeeta :)
Ja hinku sinne salille on kova, aika ei tosin taida ihan siihen riittää miehen tehdessä pitkää päivää, joten kattelin netistä tollasta bodypump- juttua anttilasta.. Kokemuksia?

2 kommenttia:

  1. Tuollainen tanko olis kyllä kiva olla kotona.. Eri asia on sitten se, tuleeko sillä tehtyä mitään! :D Oon vähän huono kotijumppaaja. Mut salilla pumppitunti on kyllä tehokkain paketti ikinä! Tunnissa kaikille lihaksille kunnon reeni, voisko parempaa olla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. salille mieli tekisi, mutta se on ajallisesti hankalaa.. matkoihin tunti ja vielä jumppa ni reissu kestääkin jo 2.5h.

      Poista