torstai 2. toukokuuta 2013

Rantapallo mahassani..

Siltä ainakin tuntuu vapun jälkeen :O
Mikäköhän siinä on, että itseään on aina pakko kiduttaa??
Vapun aattona käytiin mun vanhemmilla syömässä itse tehtyja munkkeja ja simaa. Nam :D
Sen lisäksi syötiin nakkeja ja valkosipulilohkopottuja.


Illemmalla pojan kummitäti vei pojan sirkukseen ja oli poika muikeena kun kotio tuli :)
Paukuttelivat vielä tossa pihassa paukkuserpentiiniä ja sitä suihkutettavaa serpentiiniä :)
Mä ostin pojalla Angry Birds-palloja.

Mun on ranne nyt kokonaan parantunu( koputan puuta) ja jalkapohjakin kivuton lyhyillä kävelylenkeillä. Vauhti ei vaan päätä huimaa, viimeksi kerhosta kotiin vauhti oli 3.2km/h.

Siksi mies laittoikin kuntoon pyörän, johon saan uddet renkaat tänään ja pääsen sen kanssa liikkumaan, vaikka en siitä välitäkkään.. Ajattelin alottaa eka iha nolosti 5 kilsan pyörälenkillä ja siitä nostaa matkaa. Ei ole meinaa tullu liikuttua kauheasti ja on sillä väliä mitä treenaa. heiluttelenko kuulaa vai nostanko peruskuntoa. Ja taidan olla rapakunnossa :(
Mikä muuten neuvoksi tähän vehnän syöntiin?
Hypnoosi? Terapeutti? Aina vessassa ravatessani kiroan jauhot alimpaan helvettiin ja silti sorrun. Pitääkö lääkärin kertoa joku kauhutapaus, jotta en sorru niihin enää? 8 vuotta tästä kärsineenä, onko tämä kärsimys ( ekan 5 vuoden ) ja tietämättömyys aiheuttanu tän, etten pidä vessassa ravaamista ja mahan turpoamista enää minään?

2 kommenttia:

  1. Gluteeni voi oikeasti olla addiktoivaa, mikäli tieto yhtään lohduttaa... :( Ehkä joku kerta viljattomuuden tuoma hyvän olo onnistuu suojaamaan repsahdukselta. Murehtimaan/morkkikseen ei kannata jäädä, paluu raiteille ja tsemppiä! Ja kun viljahimo iskee, niin jotain viljatonta superherkkua kunnon satsi tilalle! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. näinhän se on :) mutta sitä silti repsahtaa :(

      Poista