torstai 11. huhtikuuta 2013

Yli viikko

....viime postauksesta :)
Aika menee jotenkin nopeaan näin keväällä ( miten se aika tuntuikin matelevam nuorena. ) ja nyt aamulla poika kysy miksen oo räpsiny ruoka-annoksista kuvia ja muistin blogini :D Pian 30-vee ja muisti mennöö :O

Ohan mulla ruokakuvia vaikka muille jakaa, viimeviikon ruokalistalta löytyi viherpirtelöitä ja oululaisen jälkiuunileipää, munakasta ja kalaa..
Suunnitelmana oli merkata taas vaihteeksi noita ruokia kiloklubiin ja tänne päivän ruoat.. No...

Tiistaina oltiin Porissa keskussairaalassa korva-nenä ja kurkkupolilla ja taisi olla aika elämäänsä vittuuntunut vanha lääkäri tai muuten vaan huono päivä, sillä mitään ei tehdä :O Onneks oli samana päivänä 1,5-vuotis neuvola ja siellä öääri aikoo konsultoida ylilääkäriä jotta saadaan tytön asiat kuntoon. Kamalaa jos ei puhu 3-vuotiaanakaan kun joku lääkäri ei jaksanu perehtyä asiaan..
Eilen meillä olikin sitte kaveri perheineen kylässä ja huomenna ois vihdoin ja viimein mun aika lääkärille tän jalan kanssa.
Laihtuminen on jotenki sikahidasta kun ei pääse liikkumaan..
Olen outo, enkä osaa laihduttaa vain syömisiä tarkkailemalla, olisinki niin on onnellinen, vaan aina mun laihduttamiseen pn kuulunu ja kuuluu liikunta. En voi valita vain toista, kummatkin on oltava laihtumisen takaamiseksi. No, huomenna selviää milä tossa jalkapohjassa on :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti