keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Karpin mustikkapiirakka

Huomenta,

Pitkästä aikaa ajattelin jakaa täällä yhen mun lemppariresepteistä, joka on muunneltavissa aika monella tavalla.
Pohjan kun tekee ja vaihtaa vaan päälliset ni pärjää pitkälle :) Kaiken lisäksi maku on niin hyvä, että tämä ei meidän perheessä kauan homehdu :)

Karpin mustikkapiirakka    8 annosta

3 munaa
1 dl sokeria vastaava määrä makeutusta
1 1/2 dl mantelijauhetta
0,75 dl soijajauhoa ( itsellä proteiinijauhetta)
vaniljatiivistettä
2 tl leivinjauhetta
75g voita sulatettuna

itse jauhotin vuoan voilla ja kookosjauhoilla

Kuumenna uuni 175 asteiseksi.
Vatkaa munat ja makeutusjauhe.
Lisää kuivat aineet ja sulatettu voi.

kaada taikina vuokaan ja ripottele mustikat taikinan päälle.
Paista kullanruskeaksi.

Päällehän voi mustikoiden sijaan laittaa omenoita. Päälle ripottelee kaneli-makeutusaineseosta.

Kuvaa en ole saanut, kun tämä häviää alta aikayksikön :)

On hieman huono omatunto, kun en ole pahemmin lenkille kerennyt tän mun toisen harrastuksen takia.
Tänään sovin ajan onneksi jo aikaisemmin päivälle, joten jää aikaa illalla ulkoiluun. Eilen oli jotenkin masentava ilmakin, meinas sataa ja tais tihkuttaa hiukan aikaa..

Paino on onneksi laskusuunnassa, vaikka aionkin herkutella kakulla äitienpäivänä :)
Meinasin kyllä kokeilla tehdä karppipohjan kakkuun, mutta saas nähdä haluaako mies leipoa itse kakun mulle :)

Kaupassakin tarttis käydä ja pihaa laittaa. Lastenhuoneen tapetitki pitäs poistaa ja maalata seinät.. Hommaa olis vaikka muille jakaa :) yritän muistaa napsia kuvia matkan varrelta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti