maanantai 30. tammikuuta 2012

päivä 50 ja punnitus

On ollut hieman kiirettä ja samalla olen ollut oikea lahna.. Perjantaina ystäväni piti meillä meikkikutsut, jonne en jaksanut edes leipoa ?! Ennenkuulumatonta.. Päädyin ostamaan valmis kääretorttua ja pipareita. Itelle sentään jaksoin edellisenä päivänä vääntää rahkapiirakan.. Ohjetta sitten alempana..

Liikkuminen taisi jäädä viime viikolla jopa kahteen päivään ja yhteen kaupungissa pörräilyyn tuplarattailla..
Oli ja taitaa olla vieläkän ihan saamatan olo.. Eilen olisin sortunut jo fazerin siniseen jos sitä kaapeissa olisi ollut.. Piti meinaan illalla mennä juoksemaan, mutta lapset alko kamalan huutokonsertin ku lähin pukemaan ja jäin sitten kotiin... Että se siitä. Siksi en odottanut tän aamun punnitukseltäkaan paljoa, ajattelin jopa painon nousseenkin.
Luojalle kiitos, ettei olllut noussut. Laskenut vain 400g, eli paino on tällä hetkellä 87,4kg.
Alaspäin silti suunta..
Tälläsina viikoina toivoo, että olis se lenkkikaveri joka repis eteenpäin.. Täytyy vaan tsempata ja kotona jumpata jos ei muuten :/ että elämä voi olla välillä niin perseestä...

Mutta se ohje..

Rahkapiirakka     4 annosta

2 dl maitorahkaa
2dl kuohukermaa
2 munaa
1tl vaniljauutetta
1 tl sitruunamehua
hieman makeutusta

Voitele piirakkapohja ja jauhota kookosjauhoilla tai kookoshiutaleilla.
Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen.
Sekoita aineet keskenään ja kaada vuokaan. Paista noin tunti.


Itsellä oli tässä vuoassa tupla-annos, kun ekasta tuli niin ohut.. ja vaniljauutetta oli itellä kaksi teelusikallista ja sitruunamehun jätin toisesta piirakasta pois.. Kanelia vaan ripottelee päälle ni kyllä kurkusta alas menee :)


Yhtään en oo syöny :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti